33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.

Op zoek naar uitgebreid en persoonlijk interieuradvies of een compleet ontwerp op maat?

Onze adviseurs denken graag mee met uw wensen. Dit kan een interieuradvies zijn, maar ook het maken van een keukenontwerp, lichtplan, kleurplan of een compleet ontwerp op maat in 3D uitgewerkt.

Filters
Filters
Te bekijken in de winkel?
  • There are no filter terms yet

Ons assortiment

Belux verlichting

____
Twillight vloerlamp Belux
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Koi vloerlamp Belux
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Diogenes vloerlamp Belux
prijs op aanvraag
Belux verlichting
Lopende acties

Twillight vloerlamp

lees meer

Koi vloerlamp

lees meer

Diogenes vloerlamp

lees meer

over het merk

Belux verlichting

Belux zet zich in voor het oplossen van moeilijke verlichtingsproblemen in openbare gebouwen en woningen. Daartoe ontwikkelt, produceert en verkoopt Belux innovatieve lampen die worden gekenmerkt door moderne, energie-efficiënte verlichtingstechnologie, functioneel design, hoogwaardige materialen en zorgvuldige verwerking. Belux beschouwt lampen als een centraal element van de binnenhuisinrichting. Belux lampen onderscheiden zich door hun kwaliteit en duurzaamheid. Dit wordt gewaarborgd door een uitstekende productcultuur op alle niveaus. Belux lampen zijn gemaakt met veel aandacht voor detail. Dit komt tot uiting in de keuze van hoogwaardige materialen en de zorg die wordt besteed aan het eigenlijke productieproces, dat wordt gekenmerkt door een relatief hoog percentage nauwkeurig handwerk.
Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!