33 Google reviews
4.7/5

Op zoek naar uitgebreid en persoonlijk interieuradvies of een compleet ontwerp op maat?

Onze adviseurs denken graag mee met uw wensen. Dit kan een interieuradvies zijn, maar ook het maken van een keukenontwerp, lichtplan, kleurplan of een compleet ontwerp op maat in 3D uitgewerkt.

Filters
Filters
Te bekijken in de winkel?

Ons assortiment

Saba Italia meubels

In diverse uitvoeringen mogelijk
Pixel modulaire bank Saba Italia
prijs op aanvraag
Showroommodel
Avent-Apres bank -/-30% Saba Italia
 6.514,00 prijs per stuk
Saba Italia meubels
Lopende acties

Pixel modulaire bank

lees meer

Avent-Apres bank -/-30%

lees meer

over het merk

Saba Italia meubels

Saba werd in 1987 opgericht in de buurt van Padua in Noord-Italië en heeft sindsdien onderzoek gedaan naar ontwerpen die verband houden met de cultuur van het leven. Saba is een veelzijdig damesmerk, van haar teamgeest tot haar keuze van samenwerkingsverbanden. Het wordt geleid door een van de weinige vrouwelijke ondernemers in de sector met een holistische visie en een materiële esthetiek, evenals een scherp creatieve flair en een humanistische benadering van het bedrijfsleven, die voor zijn succes hebben gezorgd. Saba is het verhaal van een 30-jarig project gebaseerd op drie eenvoudige principes. Vrijheid; een belangrijke menselijke waarde en gaat gepaard met het zoeken naar flexibele vormen. Poëzie; de leermeester en opvoeder van de harmonie van de vorm en de schoonheid van de kleuren. En tenslotte is het geheugen het ethische referentiepunt voor het product dat ons door de tijd begeleidt, waarbij wordt gestreefd naar duurzame materialen van hoge kwaliteit om het begrip comfort te perfectioneren. Met comfort centraal, heeft Saba er altijd naar gestreefd een realiteit te zijn die openstaat voor inclusiviteit en diversiteit. De samenwerking met Antonio Marras is ontstaan uit de wens om cultuur en creativiteit over te brengen door artistieke samenwerking. Zijn esthetisch vocabulaire leidt de toeschouwer naar een nieuwe ervaring waar er geen grenzen meer zijn tussen mensen, kleren en huizen. Saba’s ontwerpen worden op bestelling gemaakt. Met een ruime keuze aan textiel en verschillende esthetische talen biedt Saba haar klanten de mogelijkheid om hun producten volledig te personaliseren. Saba kiest geen stijlen, maar interpreteert met een glimlach de schoonheid die in elke stijl verborgen ligt.
Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!