33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.

Raambekleding

De juiste raambekleding zorgt voor sfeer en de gewenste hoeveelheid verduistering. Sommige raambekleding is enkel ter decoratie, andere raambekleding heeft een zeer praktische en verduisterende functie. Bij O’42 Interieur bieden wij raamdecoratie die zowel mooi is, als voldoende licht buiten houdt! Kom langs in onze winkel in Groningen of bekijk de verschillende soorten raambekleding hieronder.

Laat u adviseren

Het uitzoeken van de juiste raambekleding is vaak een ingewikkeld proces. Met jarenlange ervaring en kennis kunnen onze adviseurs u helpen. Van het inmeten tot het bedenken van de geschikte type raambekleding en kleuren.

ons assortiment

Verschillende soorten raambekleding __

aanbieding
____
Ready made curtain ophangsysteem -/-50% | Verkocht Kvadrat
Oorspronkelijke prijs was: € 221,00.Huidige prijs is: € 110,50. prijs per stuk
In diverse uitvoeringen mogelijk
Verduisterende gordijnen
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Transparante gordijnen
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Inbetweens gordijnen
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Overgordijnen
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Vouwgordijnen
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Rolgordijnen
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Paneelgordijnen
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Horizontale houten jaloezieën
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Horizontale aluminium jaloezieën
prijs op aanvraag

Er zijn verschillende soorten raambekleding verkrijgbaar. Zo is niet iedere soort raambekleding geschikt voor iedere woonruimte. Met raambekleding regelt u gemakkelijk de hoeveelheid privacy en lichtinval in een ruimte. Daarnaast heeft het een decoratieve functie en kan het veel sfeer geven aan een woonruimte. 

Afhankelijk van de functie die de raambekleding dient te vervullen, zijn er verschillende opties. Wilt u de hoeveelheid privacy en zonlicht gemakkelijk zelf kunnen bepalen en hierin afwisselen? Dan zijn jaloezieën, paneel- of plisségordijnen wellicht een goede keuze. Deze gordijnen kunnen overigens ook veel sfeer geven door de verschillende materialen. Bent u op zoek naar juist een praktische of neutrale oplossing? Kijk dan eens naar rolgordijnen, deze zijn geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Toch op zoek naar een echte sfeermaker? Ga voor een vouwgordijn, inbetweens of overgordijnen. 

Klik op één van de soorten gordijnen voor meer informatie.Heeft u moeite met een keuze maken? Kom gerust langs in onze winkel! Wij helpen u graag verder. Op basis van uw wensen en eisen adviseren wij welke raambekleding het meest geschikt is voor u.

Raamdecoratie op maat

Met raamdecoratie op maat, heeft u zelf geen gedoe van het zelf op maat maken van uw nieuwe raamdecoratie. U geeft de gewenste maten door en de raamdecoratie wordt precies passend aan u geleverd.

Heeft u hulp nodig bij het monteren of ophangen van de raambekleding? Onze eigen montage dienst helpt u graag verder. Zo kunt u gemakkelijk en snel genieten van uw nieuw raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie in Groningen kopen? Kom langs bij O’42 Interieur

Wilt u graag raamdecoratie in Groningen kopen? Onze winkel is gelegen in het centrum van Groningen. U kunt bij ons terecht om de verschillende soorten raambekleding te bekijken, gewenste materialen uit te zoeken en u wordt wanneer gewenst voorzien van persoonlijk advies. Wij zien u voor prachtige raambekleding graag terug in onze winkel in Groningen.

Kom langs bij

onze stoffenafdeling

aan de oosterstraat 42, groningen

Voor zowel het uitzoeken van raambekleding als de bekleding/herstoffering van meubelen hebben wij een hele verdieping vol stoffen en materiaalstalen.

Onze adviseurs staan voor u klaar. Kom gerust langs of maak online een afspraak!

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!