Acties

Herstoffeeractie Gelderland

Is uw Gelderland bank of fauteuil toe aan een nieuwe jas? Tot en met 30 juni 2020 wordt bij het bekleden van uw bank de vulling gratis vernieuwd. Zo heeft u straks weer een volledig nieuwe bank of fauteuil staan die weer jaren vooruit kan.

Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Montis €250 korting

Tot en met 31 juli 2020 krijgt u €250,- korting bij aankoop van een Montis bank naar keuze. U kunt via de website van Montis een waardebon aanvragen die u bij O’42interieur kunt verzilveren.

Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Spectrum herstofferen BR02 Martin Visser  

Wie kent ‘m niet, al 60 jaar lang is de BR 02 slaapbank niet meer weg te denken uit de Nederlandse én buitenlandse interieurs. Door zijn tijdloze vormgeving en duurzame productie gaat deze klassieker bij velen al tijden mee. Maar ook designiconen hebben wel eens een nieuw jasje nodig. De BR 02 slaapbank is nooit ‘out-of-fashion’ en met een nieuwe bekleding kan hij weer jaren mee. Bij aankoop van een herstoffering voor de BR 02 bank krijgt u t/m 1 augustus het binnenwerk en de singels gratis vervangen. Daarmee is zowel het comfort als de uitstraling van de bank weer helemaal als nieuw.

Vraag in de winkel naar de voorwaarden.