33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.

Acties

Bent u op zoek naar leuke een aantrekkelijke aanbiedingen op design meubels? Bij O’42 Interieur kunt u regelmatig gebruik maken van ludieke merkenacties. Op deze manier koopt u uw nieuwe design meubels tegen extra aantrekkelijke prijzen! Ook in onze winkel in Groningen organiseren wij met enige regelmaat aantrekkelijke acties. Heeft u vragen over onze acties? Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u als eerste op de hoogte gebracht worden van onze aanbiedingen? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief!

Speciale jubileumprijs voor de Slim tafel

Vier 20 Jaar Iconisch Design met Arco’s Slim Eetkamertafel! Duurzaamheid ontmoet tijdloze elegantie in de Slim eetkamertafel van Arco, een ware klassieker die de tand des tijds heeft doorstaan. Geniet van een exclusieve 20% korting op de reguliere verkoopprijs voor drie verschillende maten en twee fineer uitvoeringen van onze Slim tafel. Dit is jouw kans om een stukje designgeschiedenis in huis te halen voor een prijs die je nergens anders zult vinden.

lees meer

Herstoffeeractie Gelderland

Dit is hét moment om je Gelderland bank een frisse make-over te geven! Van 15 mei t/m 15 juli krijg je namelijk 15% korting op een nieuwe stoffering. De Gelderland banken gaan jaren lang mee en met een nieuwe stoffering en vervanging van het binnenwerk zijn ze weer als nieuw.

lees meer

Cor Jubileum Actie

Voor het 70 jarig bestaan van Cor zijn dit hele jaar een selectie stoffen en leersoorten ingeschaald in lagere prijscategorieën

lees meer

Exclusief voordeel op de Arris Artifort bank

Dit jaar wordt op zeven hoogwaardige kwaliteitsstoffen met een breed kleurenpalet de stofprijs één prijsklasse lager berekend bij de aankoop van een Arris bank.

lees meer

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!