Acties

Actie Vitra: Plastic for Fiber!

Inruilactie! Ruil bij aankoop van uw Eames Fiberglass Chair(s) uw bestaande Eames Plastic Chair(s) in en ontvang tot €185,- korting per stoel. De actieperiode is tot eind september 2019. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Actie: Cor bank Conseta!

Speciale actiestof of -leer Conseta55 wordt in de voordeligste schaal berekent. Bijvoorbeeld: 3-zitsbank (234cm) in stof van €5642,- voor €4474,- of in leer van €8339,- nu €7210,-. De actie is van toepassing op alle configuraties van model Conseta en is geldig t/m 31 december 2019. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Actie: Gratis herstofferen Gelderland meubel!

Tot 15 augustus 2019 wordt uw Gelderland bank bij aanschaf van een nieuwe hoes gratis opgeknapt. Het complete schuiminterieur wordt gratis vernieuwd, zodat uw bank weer jarenlang mee kan. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Actie Spectrum Design: 2e SZ fauteuil halve prijs!

Het is bijna 60 jaar geleden dat Martin Visser zijn bekende SZ fauteuil ontwierp. Hij maakte deze tijdloze designklassieker in 1960 in drie uitvoeringen: in pitriet, in tuigleer en als gestoffeerde versie.

Van 1 juli tot 1 september krijgt u de tweede SZ fauteuil voor de helft van de prijs. Deze actie geldt voor zowel de SZ 01 in pitriet, als ook voor de SZ 02 in tuigleer en de gestoffeerde versie SZ 03, én voor beide frame uitvoeringen (verchroomd en zwart, m.u.v. de SZ 03). Vraag in de winkel naar de voorwaarden.