33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.
Filters
Categorie

Ons assortiment

Design Boekenkasten Groningen

Bent u een liefhebber van lezen en verdienen uw boeken een design boekenkast? Maar vindt u het lastig om een mooie moderne boekenkast in uw huis te plaatsen? Dan helpen wij u graag verder om de perfecte boekenkast samen te stellen. Boekenkasten kunnen er snel rommelig uitzien waardoor een boekenkast vaker wordt verplaatst naar bijvoorbeeld een slaapkamer. Een luxe boekenkast kan daarentegen juist een eyecatcher zijn in de ruimte. Voor design boekenkasten zit u goed bij O’42 interieur. Kijk snel verder op deze pagina voor ons aanbod.
In diverse uitvoeringen mogelijk
Atelier kastensysteem modulair Extendo
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Modo modulair kastensysteem Sangiacomo
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Studimo boekenkast en wandkast interlübke
prijs op aanvraag

helaas

Deze productcategorie is leeg

Onze favoriete merken 

Twee favoriete merken die uitblinken in de ontwerpen en mogelijkheden van boekenkasten zijn Interlübke en Sangiacomo

Elke boekenkast van Interlubke is met vakmanschap en aandacht samengesteld en gemaakt. Het merk staat bekend om de innovatieve benadering van design. Hierbij staan eenvoudige lijnen centraal, wat zorgt voor een tijdloos design. De moderne strakke boekenkast Studimo van Interlübke past daarom in bijna elk interieur.

Interlübke onderscheidt zich doordat zij de klanten zelf de boekenkast laten creëren. Door middel van aanpasbare afmetingen, materialen en afwerkingen. Een moderne boekenkast in het wit kunt u met bepaalde afwerkingen omtoveren tot een interessant statement voor in uw woonkamer. En kan zorgen voor een weerspiegeling van uw stijl en smaak. 

Sangiacomo is te herkennen aan zijn gedurfde ontwerpen als het gaat om een moderne bibliotheekkast of een luxe boekenkast. Net zoals de boekenkasten van Interlubke heeft Sangiacomo veel mogelijkheden als het gaat om het design, afmetingen, materialen en afwerkingen. De kasten komen in allerlei stijlen. Wat betekent dat er veel verschillende keuzes zijn en passen bij wat uw interieur nodig heeft. 

De boekenkast Modo van Sangiacomo is bijvoorbeeld voorzien van slimme vakken en voldoende opbergruimte. Daarnaast heeft het de mogelijkheid tot ingebouwde verlichting. De opbergruimtes kunnen zowel gesloten als open. Hierdoor kunt u uw favoriete accessoires en/of kunstwerken laten zien en zorgt dit voor een eyecatcher in uw woonkamer!

Advies over een boekenkast modern design 

In ons assortiment heeft u de mogelijkheid om een boekenkast geheel naar eigen wens samen te stellen. Heeft u een moderne bibliotheekkast of een moderne boekenkast gezien? Maar twijfelt u nog over de afmeting, kleur en afwerking? In onze showroom in Groningen kunt u bij ons terecht voor advies. 

Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden. Wanneer nodig is er een mogelijkheid om de boekenkast in 3D te ontwerpen. Zodat u de boekenkast gelijk kan visualiseren in uw eigen woning!

 

Design boekenkast kopen Groningen

Kortom, design boekenkasten zijn veel meer dan alleen opbergruimtes. Ze zijn een weerspiegeling van persoonlijke stijl en een bron van inspiratie. Of u nou een liefhebber bent van een moderne bibliotheekkast, een moderne strakke boekenkast of een luxe boekenkast. Er is altijd een kast die perfect aansluit bij uw smaak en levensstijl!

Wij kijken graag met u mee wat de mogelijkheden zijn voor bij u in huis. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of bezoek onze showroom in Groningen.

 

Boekenkasten
Lopende acties

Atelier kastensysteem modulair

lees meer

Modo modulair kastensysteem

lees meer

Studimo boekenkast en wandkast

lees meer

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!