33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.

Bestelling, levering en retourneren

Zodra u samen met één van de adviseurs bepaald hebt wat besteld kan worden gaan wij direct de bestelling plaatsen bij de betreffende leverancier. Iedere leverancier hanteert andere levertijden, afhankelijk van of het op voorraad is. Zodra de bestelling binnen is nemen wij contact op om een bezorgdatum in te plannen.

Heeft u nog niks gehoord? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit recht heeft u niet voor producten die speciaal voor u op maat zijn gemaakt U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag terug op de rekening gestort. Enkel de kosten voor het retourneren van het product zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan O’42 interieur geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Onze montage- en bezorgdienst staat voor u klaar!

De designmeubels in het assortiment van O’42 Interieur zijn zorgvuldig uitgedacht en ontwikkeld. Wij vinden het daarom belangrijk dat uw spullen met zorg bij u worden afgeleverd. Maar voor onze klanten willen we nog verder gaan. Daarom worden designmeubels ook bij u gebracht, uitgepakt, gemonteerd en op de juiste plek in huis geplaatst. Uiteraard nemen we weer het inpakmateriaal mee, zodat u direct zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe designmeubels.

* Voor het monteren van onze meubelen rekenen wij montagekosten. Deze bedragen 75 euro per uur. De totaalprijs voor de montage zal vooraf met de klant besproken worden.

 

* Kleinere accessoires items worden via PostNL verstuurd. Het is ook mogelijk om pakketten op te halen bij ons in de winkel aan de Oosterstraat 42, Groningen

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!