33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.
Filters
Categorie
Filters
Te bekijken in de winkel?

Ons assortiment

Design Vloerkleden Groningen

Van moderne design vloerkleden met rechte lijnen tot ronde design vloerkleden met sprekende kleuren: in ons assortiment vindt u een design karpet voor iedere ruimte. Design tapijten brengen zowel extra sfeer als warmte in een ruimte. Daarnaast hebben deze design kleden ook nog eens een praktische functie. Meer weten over onze design vloerkleden? Lees snel verder!
IN DIVERSE UITVOERINGEN MOGELIJK
Haze vloerkleed Nanimarquina
 1.052,00 6.582,00 prijs per stuk
IN DIVERSE UITVOERINGEN MOGELIJK
Kala vloerkleed Nanimarquina
 889,00 3.418,00 prijs per stuk
IN DIVERSE UITVOERINGEN MOGELIJK
Oblique vloerkleed
 4.114,00 12.093,00 prijs per stuk
____
Flora Bloom 1 vloerkleed Nanimarquina
 2.002,00 prijs per stuk
In diverse uitvoeringen mogelijk
Tres vloerkleed Nanimarquina
 1.948,00 5.735,00 prijs per stuk

Op zoek naar uitgebreid en persoonlijk interieuradvies of een compleet ontwerp op maat?

Onze adviseurs denken graag mee met uw wensen. Dit kan een interieuradvies zijn, maar ook het maken van een keukenontwerp, lichtplan, kleurplan of een compleet ontwerp op maat in 3D uitgewerkt.

In diverse uitvoeringen mogelijk
Tweet vloerkleed CS Rugs
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Caméléon vloerkleed CS Rugs
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Sauvage Dégradé vloerkleed CS Rugs
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Sauvage vloerkleed CS Rugs
prijs op aanvraag

helaas

Deze productcategorie is leeg

Een design vloerkleed voor ieder interieur

Een design vloerkleed kan een ruimte echt afmaken! Bij O’42 Interieur vindt u design kleden voor veel verschillende interieurstijlen. Zo hebben we grafische, kleurrijke, minimalistische en moderne kleden. Maar ook qua vormen en materialen is de keuze een reuze in onze winkel.

Wellicht bent u op zoek naar een design vloerkleed met een specifieke kleur of afmeting. Het kan ook zijn dat u nog inspiratie wilt opdoen. In de winkel van O’42 Interieur bent u welkom voor het opdoen van inspiratie, het bekijken van de verschillende design vloerkleden en uiteraard staan onze adviseurs klaar om u te voorzien van advies. 

 

Moderne design vloerkleden als een kunstobject

De moderne design vloerkleden uit ons assortiment zijn in sommige gevallen net kunstobjecten. Met zorg zijn deze design karpetten ontworpen en ontwikkeld. De vloerkleden zijn als moderne kunst waarmee u de vloer van uw woning bekleed. Denk hierbij aan abstracte prints, strakke lijnen en kleurrijke ontwerpen.

Ga voor een modern design vloerkleed waar u blij, energiek of juist rustig van wordt. Het karpet kan een ware eye-catcher in uw woning zijn. Gaat u voor een ovaal, vierkant, rechthoekig of rond design vloerkleed? Eén ding is zeker: een waar kunstwerk in de vorm van een modern design vloerkleed vindt u bij O’42 Interieur.

 

De voordelen van design tapijten

Design tapijten hebben mogelijk meer voordelen voor uw wooncomfort dan u zich in eerste instantie realiseert. De voordelen van een vloerkleed zijn: 

  • Draagt bij aan de isolatie; 
  • Is bevorderlijk voor de akoestiek; 
  • Draagt bij aan het comfort;
  • Verkleind de kans op ongelukken;
  • Is decoratief. 

De warmte in een ruimte blijft beter bewaard wanneer er een karpet in de ruimte ligt. Daarnaast worden geluiden van bijvoorbeeld voetstappen of spelende kinderen door het design tapijt gedempt, waardoor er minder sprake zal zijn van geluidsoverlast. Daarbij is de akoestiek aangenamer (geluid weerkaatst minder) waardoor geluid prettiger ontvangen wordt in de betreffende ruimte.

Verder is de kans op uitglijden kleiner zodra er een tapijt ligt. Dit is vooral handig voor ouderen en kinderen. En tot slot is het lopen op een tapijt natuurlijk comfortabel aan uw voeten en heeft het ook nog eens een decoratieve functie.  

Design vloerkleden in Groningen koopt u bij O’42 Interieur

Bent u op zoek naar design vloerkleden in Groningen? Komt u eens langs in onze winkel! In onze winkel vindt u een breed aanbod showroommodellen en is het natuurlijk mogelijk verschillende materialen, kleuren en designs te vergelijken.

Heeft u vragen met betrekking tot onze design vloerkleden? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Vloerkleden
Lopende acties

Haze vloerkleed

lees meer

Kala vloerkleed

lees meer

Oblique vloerkleed

lees meer

Flora Bloom 1 vloerkleed

lees meer

Tres vloerkleed

lees meer

Tweet vloerkleed

lees meer

Caméléon vloerkleed

lees meer

Sauvage Dégradé vloerkleed

lees meer

Sauvage vloerkleed

lees meer

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!