33 Google reviews
4.7/5

Design keukens - Meson's

Design keukens hebben een luxueuze en minimalistische uitstraling. De keukens bevatten prachtige details, zijn voorzien van een perfecte afwerking en zijn bovenal ook erg functioneel. Kies uw favoriete indeling, kleuren, apparatuur en materialen en kom tot uw ideale design keuken!

in samenwerking met

Meson's italiaanse keukens

Bij O’42 Interieur vindt u uitsluitend design keukens van Meson’s Cuicine. Dit is een Italiaanse keukenfabrikant met meer dan 50 jaar ervaring en gevoel. Wij werken met groot genoegen met onze Italiaanse vrienden.

Wie de design keukens van Meson’s Cuicine bekijkt ziet een verfijnde en op het oog onbetaalbare keukens. Mooie materialen, Italiaans design, oog voor detail, gevoel voor schoonheid – het vakmanschap en de smaak spatten ervan af. En dat allemaal voor een aanvaardbare prijs.

De familie Piovesane, eigenaar van de fabriek, zoekt haar eigen weg in het keukenontwerp: geen moderne uitstapjes zonder oog voor traditie. Bij de keuze voor materialen wordt gekeken naar het milieu. Leven in harmonie en schoonheid maakt van ons betere mensen, zo vindt Meson’s. O’42 interieur werkt om verschillende redenen met Meson’s. Kom eens bij ons langs, dan kunt u zich laten overtuigen van de kwaliteit, de fraaie details en de betaalbaarheid.

Een duurzaam en persoonlijk ontwerp is heel goed mogelijk en er zijn veel te combineren modellen. We hebben erg goede ervaringen met het familiebedrijf uit het Noord-Italiaanse Pasiano di Pordenone. De levertijden zijn betrouwbaar en we maken gebruik van een vast montageteam.

keukenontwerp op maat

Onze adviseurs denken graag met u mee over uw droomkeuken. Neem vrijblijvend contact op om de opties door te nemen

Onze keukenontwerpen bestaan uit:

  • Oriënterend gesprek
  • Schetsontwerp in 3D
  • Materiaal- en kleurenplan
  • Definitief ontwerp in 3D met complete offerte

De mogelijkheden met Meson's Cucine __

Design keukens

Design keukens staan bekend om strakke lijnen, een minimalistisch design en een moderne uitstraling. Over ieder detail is nagedacht en de afwerking is tot op de millimeter nauwkeurig. De keukens stralen hierdoor rust en luxe uit. 

Moderne design keukens zijn functioneel en vaak erg ruimtelijk. Er is voldoende ruimte voor hoge kwaliteit keukenapparatuur. De keukens van O’42 Interieur zijn voorzien van de nieuwste apparatuur zoals een prachtig weggewerkte ruime koelkast, moderne afzuiginstallatie, fornuis en strakke design kraan. Door de hoge kwaliteit gaan de design keukens jaren mee en heeft u er weinig omkijken naar op het gebied van onderhoud. 

Design keuken kopen in Groningen?

Wilt u graag een design keuken kopen in Groningen en bent u op zoek naar een keukenzaak? Bij O’42 Interieur helpen wij u graag verder! Wij bieden uitsluitend keukens van het prachtige merk Meson’s Cuicine. U kunt de keukens in onze showroom komen bekijken. Samen nemen wij uw wensen met u door en ontwerpen uw ideale design keuken! 

Heeft u op voorhand vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag met al uw vragen op het gebied van design keukens.

Gerealiseerde keukens

Bij O’42 keukens staat een tevreden klant voorop. Bekijk daarom onze gerealiseerde keukenontwerpen

Luxe design keukens in uw eigen stijl

Onze luxe design keukens zijn verkrijgbaar in oneindig veel verschillende combinaties. Kies uw favoriete kleur en leef u uit met verschillende materialen! Zo krijgt de keuken een spannende en persoonlijke touch. U kunt gaan voor een witte of zwarte design keuken, dit zijn tijdloze keuzes die goed staan bij vrijwel ieder interieur. Maar moderne keukens worden ook veel geleverd in kleuren als groen, blauw, rood of met een patroon. 

Verder is uiteraard de volledige indeling van uw luxe design keuken naar wens te bepalen. Gaat u voor een design kookeiland waar u gezellig aan kunt zitten? Of kiest u voor een L-vormige keuken met extra veel opberg functionaliteiten? Onze interieurdesigners helpen u graag met het ontwerpen van uw luxe design keuken!

De keuken showroom ___

De O’42 keukens showroom is gevestigd in de Expert winkel in Haren. Kom gerust een kijkje nemen!

 

Keuken showroom
Rijksstraatweg 216 220
9752 BS Haren

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!