33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.
onze services

keukenontwerp Groningen

De keuken is het hart van vele huizen en vormt steeds vaker het centrum van het gezinsleven. Juist daarom is een keuken op maat een geweldige optie. Een eigen keuken ontwerpen zorgt ervoor dat u altijd een keukendesign heeft dat helemaal past bij uw smaak.

Daarom hebben wij een speciale studie gewijd aan keukenontwerp. Hiermee kunnen we uw dromen realiseren. Of u nu een compleet nieuwe keuken wilt ontwerpen, of specifieke elementen wilt samenstellen of tekenen, onze ervaren keuken designers nemen u graag mee in dit proces.

Een keuken ontwerpen bij O’42 interieur

Een keuken designen gaat bij ons altijd volgens een vast traject. Hiermee weten we zeker dat we de keuken samenstellen die helemaal past bij uw wensen. Zowel voor het keukendesign als de functionaliteiten. Bij ons gaat dat als volgt:

Een oriënterend gesprek. Samen nemen we uw wensen door, bekijken we onze catalogus en kijken we naar uw bestaande interieur. Aan de hand hiervan sturen we u ook een vragenlijst waar verdere wensen rondom bijvoorbeeld uitstaling, functionaliteiten en apparatuur aan bod komen.

Schetsontwerpen. Een keuken tekenen komt precies. We maken daarom een aantal 3D ontwerpen aan de hand van de vragenlijst en ons gesprek. Dit geeft een eerste indruk, maar een keuken op maat laten maken heeft oneindig veel opties zoals materiaalkeuze en kleurenplan. 

Definitieve keuze. We leveren onze 3D ontwerpen aan in een mooi boekje zodat jullie het rustig door kunnen nemen. Hierbij voegen we uiteraard ook de offerte zodat u een goed beeld heeft. Helemaal tevreden met uw keukenontwerp? Dan gaan we voor u aan de slag!

O’42 keukens in samenwerking met Meson’s Italiaanse keukens

Vaak bedenken wij onze maatwerk keukens aan de hand van het keukenmerk dat wij leveren, namelijk Meson’s Cuicine. Met dit Italiaanse design keukenmerk werken wij met veel plezier samen en hebben wij veel klanten blij gemaakt.

Bent u benieuwd naar de design keukens op maat die wij samenstellen? Kom dan gerust langs in onze showroom of neem een kijkje op onze keukenpagina.

Uw eigen keuken designen

Een keuken samenstellen is een leuk proces, maar wel een proces waar met veel onderdelen rekening gehouden moet worden. Niet op de laatste plaats uw persoonlijke voorkeuren en praktische overwegingen. Deze twee onderdelen moeten naadloos op elkaar aansluiten.

 

De combinatie van smaak en functionaliteit is waar wij ons in specialiseren. We gaan daarom graag met u aan de slag om het keukendesign van uw dromen te creëren. We hebben al talloze mensen mogen helpen met keukens op maat en verwelkomen u ook graag bij ons in de showroom om alle mogelijkheden door te nemen. Gaan we samen uw keuken ontwerpen?

Plan vrijblijvend een afspraak in

O'42 Italiaanse keukens

Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!