33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.

Meson's M6 Presa

Beschrijving
In het Presa-model is het werkblad gefreesd tot 45 graden, waarbij 6 mm aan de voorkant overblijft, de 26 mm dikke deur is in plaats daarvan aan de grijpzijde gefreesd met een sectie die ergonomie en lichtheid combineert.

Verder is Presa een uniek model doordat de fronten en zijpanelen in verstek tegen elkaar geplaatst worden. Zo loopt de alle zijdes vloeiend in elkaar over. Dit is vooral mooi toepasbaar bij lades.

 

Dit model uitvoerbaar in de volgende materialen:
– Mat lak
– Glans lak
– Hout fineer

Op zoek naar GEDETAILLEERD ADVIES EN ONTWERP?

Onze adviseurs denken graag mee met uw wensen. Dit kan een interieuradvies zijn, maar ook het maken van een keukenontwerp, lichtplan, kleurplan of een compleet ontwerp op maat in 3D uitgewerkt.

over het merk

Meson's

Meson’s Cuicine is een Italiaanse keukenfabrikant met meer dan 50 jaar ervaring en gevoel. Wij werken met groot genoegen met onze Italiaanse vrienden. Wie de keukens van Meson’s Cuicine bekijkt ziet een verfijnde en op het oog onbetaalbare keukens. Mooie materialen, Italiaans design, oog voor detail, gevoel voor schoonheid – het vakmanschap en de smaak spatten ervan af. En dat allemaal voor een aanvaardbare prijs. De familie Piovesane, eigenaar van de fabriek, zoekt haar eigen weg in het keuken-ontwerp: geen moderne uitstapjes zonder oog voor traditie. Bij de keuze voor materialen wordt gekeken naar het milieu. Leven in harmonie en schoonheid maakt van ons betere mensen, zo vindt Meson’s. O’42 interieur werkt om verschillende redenen met Meson’s. Kom eens bij ons langs, dan kunt zich overtuigen van de kwaliteit, de fraaie details en de betaalbaarheid. Een duurzaam en persoonlijk ontwerp is heel goed mogelijk en er zijn veel te combineren modellen. We hebben erg goede ervaringen met het familiebedrijf uit het Noord-Italiaanse Pasiano di Pordenone. De levertijden zijn betrouwbaar en we maken gebruik van een vast montageteam.
in de expert haren

Onze keukenshowroom

Benieuwd naar Meson’s keukens? Kom dan langs bij onze showroom in de Expert, Rijksstraatweg 216 220 Haren. Of plan een afspraak met één van onze adviseurs

Gerelateerde producten __

____
M2 Linea Meson's
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Fenix keukenbladen en fronten Meson's Cucine
prijs op aanvraag
____
M2 Goccia Meson's
prijs op aanvraag
Plan vrijblijvend een afspraak in

O'42 Italiaanse keukens

Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op

reserveer dit product

M6 Presa

Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!