33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.
Binnendienst

Eline Mulder

In 2018 heeft Eline haar bachelor Social Work behaald aan de Hanzehogeschool en is ze aan het werk gegaan in een nieuwe stad. In Rotterdam heeft zij enige tijd gewerkt als maatschappelijk werker. Als echte Stadjer heeft het missen van de stad Groningen ervoor gezorgd dat Eline na twee jaar terug is gekomen. En dat snappen wij wel! Want er gaat niets boven Groningen!

Eline draait haar hand niet om voor nieuwe uitdagingen en heeft na het maatschappelijk werk een tijdje in de kinderopvang gewerkt. In deze periode is Eline in contact gekomen met Inge, waar uiteindelijk het moment zich heeft voorgedaan om bij O’42 Interieur te komen werken. Met een passie voor styling en interieur was dit het perfecte moment om te ervaren hoe het werken is binnen deze branche. Naast dat Eline regelmatig op de werkvloer is te vinden, houdt zij zich binnen het bedrijf vooral bezig met de administratieve afdeling, de planning van de buitendienst, de Social Media kanalen en brengt zij klanten het goede nieuws wanneer hun bestelling binnen is om vervolgens een bezorgmoment in te plannen.

Op zoek naar GEDETAILLEERD ADVIES EN ONTWERP?

Onze adviseurs denken graag mee met uw wensen. Dit kan een interieuradvies zijn, maar ook het maken van een keukenontwerp, lichtplan, kleurplan of een compleet ontwerp op maat in 3D uitgewerkt.

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!