33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.
interieuradviseur

Sieger Los

Vanaf 2012 is Sieger werkzaam bij O’42 Interieur. Nadat hij in 2011 zijn studie Interior Design and Styling in Deventer heeft afgerond, heeft hij zijn voorliefde voor tekenen bij O’42 Interieur voortgezet. Tegenwoordig ligt Sieger zijn expertise bij het digitaal en 3-dimensionaal tekenen. Bij het maken van interieurplannen en het visualiseren ervan komt dit erg goed van pas. Naast het uittekenen van interieurplannen, is Sieger ook met enige regelmaat te vinden op de werkvloer. Zijn kracht ligt bij indelingsvraagstukken, spelen met vormen, ruimte en gebruik van materialen. Dit is terug te zien in zijn interieur- en verlichtingsplannen, maar ook tijdens het adviseren van de klant in de winkel.

Op zoek naar GEDETAILLEERD ADVIES EN ONTWERP?

Onze adviseurs denken graag mee met uw wensen. Dit kan een interieuradvies zijn, maar ook het maken van een keukenontwerp, lichtplan, kleurplan of een compleet ontwerp op maat in 3D uitgewerkt.

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!