33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.

Quooker kokend water kranen

Quooker is een innovatief Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in kokendwaterkranen. Sinds de oprichting in 1987 heeft Quooker een revolutie teweeggebracht in keukentechnologie door het leveren van direct kokend water uit een speciale kraan. Met Quooker in de keuken heb je direct toegang tot kokend water, waardoor wachten op water om te koken verleden tijd is. Het bedrijf staat bekend om zijn betrouwbaarheid, energiezuinigheid en veiligheidssystemen, waardoor het een vertrouwde keuze is voor zowel particuliere huishoudens als professionele keukens.

Quooker-kranen zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en elegant van ontwerp, waardoor ze een perfecte aanvulling zijn op elke moderne keuken. Naast kokend water biedt Quooker ook kranen met gemengd kokend en warm water, wat het bereiden van maaltijden en drankjes nog gemakkelijker maakt. Quooker blijft voorop lopen in innovatie, waarbij ze technologie en design combineren om het dagelijkse leven in de keuken te vereenvoudigen en te verbeteren.

 

Op zoek naar GEDETAILLEERD ADVIES EN ONTWERP?

Onze adviseurs denken graag mee met uw wensen. Dit kan een interieuradvies zijn, maar ook het maken van een keukenontwerp, lichtplan, kleurplan of een compleet ontwerp op maat in 3D uitgewerkt.

over het merk
in de expert haren

Onze keukenshowroom

Benieuwd naar Meson’s keukens? Kom dan langs bij onze showroom in de Expert, Rijksstraatweg 216 220 Haren. Of plan een afspraak met één van onze adviseurs

Gerelateerde producten __

____
Apparatuur in samenwerking met Expert Haren
prijs op aanvraag
____
M2 Monoliti Meson's
prijs op aanvraag
____
M2 Goccia Meson's
prijs op aanvraag
Plan vrijblijvend een afspraak in

O'42 Italiaanse keukens

Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op

reserveer dit product

Quooker kokend water kranen

Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!