33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.

Veelgestelde vragen

Ja, in overleg zullen alle bestellingen door onze eigen bezorgdienst geleverd worden. Wij zullen contact opnemen om met u af te stemmen wanneer wij langs kunnen komen. Wij zullen uw aankoop uitpakken en op de plaats zetten.

Heeft u een product aangeschaft die gemonteerd moet worden? Dan is ook mogelijk om de producten te laten monteren door de bezorgdienst. Wij zullen dan op uurcalculatie een tarief afstemmen met u.

Het is tegenwoordig heel moeilijk om iets te zeggen over levertijden. Het loopt namelijk per leverancier erg uiteen. Wij zullen contact met u opnemen zodra wij de bestelling binnen hebben om een bezorgmoment in te plannen.

Vind u het lang duren en heeft u nog niks van ons gehoord? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en dan kunnen wij kijken of de leverancier al een leverdatum bevestigd heeft.

Dit kan. Wij kunnen helaas niet van elk merk hun volledige assortiment op de website zetten omdat hier te veel tijd in gaat zitten. 

Heeft u een product op het oog maar staat deze niet op de site? Dan kunt u contact met ons opnemen en aangeven om welk product het gaat. Wij zullen dan de aanvraag verder oppakken.

Dit kan, uiteraard in overleg met de desbetreffende adviseur. 

Ja, dit is mogelijk. Kom langs in de winkel of neem contact op. Wij zullen het product dan voor zolang als afgesproken voor u achterhouden. 

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!