33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.

Bora kookplaten met recirculatie

Bora is een toonaangevend Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in innovatieve afzuigsystemen voor keukens. Het merk heeft naam gemaakt met zijn revolutionaire Bora kookplaatafzuiging, die kookdampen en geuren direct bij de bron afvangt. Dit unieke ontwerp elimineert de noodzaak van traditionele afzuigkappen, waardoor keukens esthetisch en ruimtelijk worden verbeterd.

De Bora kookplaatafzuigsystemen zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en van hoge kwaliteit. Ze bieden een efficiënte manier om de keukenlucht schoon te houden terwijl je kookt, waardoor een gezondere en aangenamere kookervaring ontstaat. Bora-producten staan bekend om hun geavanceerde technologie, geruisloze werking en energie-efficiëntie.

Met verschillende modellen en ontwerpen biedt Bora oplossingen voor diverse keukenindelingen en kookbehoeften. Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd dankzij zijn focus op innovatie, functionaliteit en design, en wordt gewaardeerd door chefs en kookliefhebbers wereldwijd.

 

Op zoek naar GEDETAILLEERD ADVIES EN ONTWERP?

Onze adviseurs denken graag mee met uw wensen. Dit kan een interieuradvies zijn, maar ook het maken van een keukenontwerp, lichtplan, kleurplan of een compleet ontwerp op maat in 3D uitgewerkt.

over het merk
in de expert haren

Onze keukenshowroom

Benieuwd naar Meson’s keukens? Kom dan langs bij onze showroom in de Expert, Rijksstraatweg 216 220 Haren. Of plan een afspraak met één van onze adviseurs

Gerelateerde producten __

____
M2 Monoliti Meson's
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Laminaat keukenbladen en fronten Meson's Cucine
prijs op aanvraag
____
M6 Presa Meson's
prijs op aanvraag
Plan vrijblijvend een afspraak in

O'42 Italiaanse keukens

Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op

reserveer dit product

Bora kookplaten met recirculatie

Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!