33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.
In diverse uitvoeringen mogelijk

Meson's Cucine Houtfineer keukenfronten

Beschrijving
Houtvezelplaat bedekt met een geselecteerde laag hout die door een thermisch proces de cohesie tussen de vezels vergroot, waardoor ze resistenter worden en het hout een bijzondere kleur krijgt. Het hout is ook geborsteld en glad gemaakt om de textuur te verbeteren. Na alle gerobotiseerde verwerkingsfasen worden de panelen met verschillende lagen geverfd om het hout te beschermen tegen invloeden van buitenaf, terwijl het zijn natuurlijkheid behoudt.

 

Specificaties
Toe te passen bij de modellen: M2 Crea, Linea, Goccia and Tecna and M6 Presa and Profili

Op zoek naar GEDETAILLEERD ADVIES EN ONTWERP?

Onze adviseurs denken graag mee met uw wensen. Dit kan een interieuradvies zijn, maar ook het maken van een keukenontwerp, lichtplan, kleurplan of een compleet ontwerp op maat in 3D uitgewerkt.

over het merk

Meson's Cucine

Meson’s Cuicine is een Italiaanse keukenfabrikant met meer dan 50 jaar ervaring en gevoel. Wij werken met groot genoegen met onze Italiaanse vrienden. Wie de keukens van Meson’s Cuicine bekijkt ziet een verfijnde en op het oog onbetaalbare keukens. Mooie materialen, Italiaans design, oog voor detail, gevoel voor schoonheid – het vakmanschap en de smaak spatten ervan af. En dat allemaal voor een aanvaardbare prijs. De familie Piovesane, eigenaar van de fabriek, zoekt haar eigen weg in het keuken-ontwerp: geen moderne uitstapjes zonder oog voor traditie. Bij de keuze voor materialen wordt gekeken naar het milieu. Leven in harmonie en schoonheid maakt van ons betere mensen, zo vindt Meson’s. O’42 interieur werkt om verschillende redenen met Meson’s. Kom eens bij ons langs, dan kunt zich overtuigen van de kwaliteit, de fraaie details en de betaalbaarheid. Een duurzaam en persoonlijk ontwerp is heel goed mogelijk en er zijn veel te combineren modellen. We hebben erg goede ervaringen met het familiebedrijf uit het Noord-Italiaanse Pasiano di Pordenone. De levertijden zijn betrouwbaar en we maken gebruik van een vast montageteam.
in de expert haren

Onze keukenshowroom

Benieuwd naar Meson’s keukens? Kom dan langs bij onze showroom in de Expert, Rijksstraatweg 216 220 Haren. Of plan een afspraak met één van onze adviseurs

Gerelateerde producten __

In diverse uitvoeringen mogelijk
Matte en Glos Lak keukenfronten Meson's Cucine
prijs op aanvraag
____
M2 Goccia Meson's
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Laminaat keukenbladen en fronten Meson's Cucine
prijs op aanvraag
Plan vrijblijvend een afspraak in

O'42 Italiaanse keukens

Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op

reserveer dit product

Houtfineer keukenfronten

Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!