33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.

Op zoek naar uitgebreid en persoonlijk interieuradvies of een compleet ontwerp op maat?

Onze adviseurs denken graag mee met uw wensen. Dit kan een interieuradvies zijn, maar ook het maken van een keukenontwerp, lichtplan, kleurplan of een compleet ontwerp op maat in 3D uitgewerkt.

Filters
Filters
Categorieën
  • There are no filter terms yet
Te bekijken in de winkel?
  • There are no filter terms yet

Ons assortiment

Anta meubels

Anta meubels
Lopende acties

over het merk

Anta meubels

Lampenfabrikant Anta heeft zijn hoofdkantoor in Hamburg-Schönefeld, Duitsland. Het bedrijf creëert al meer dan 25 jaar verlichtingsideeën voor woonruimtes. Al doende is het Hanzeverbond een van de meest succesvolle fabrikanten van Europa geworden. Anta begrijpt licht als een middel tot expressie en kan met haar verlichting verschillende stemmingen en sferen creëren. De uitstekende lichtkwaliteit van de designarmaturen is een ander belangrijk element. Discrete wandlampen voor trappen en hallen bieden dezelfde aangename verlichtingsdynamiek als pendel- en staande lampen. Afhankelijk van de plaats en het gebruiksdoel zullen de verlichtingssterkte, lichtintensiteit en lichtkleur variëren. Zo kan Anta een lichtomgeving creëren die aan individuele eisen voldoet.
Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!