33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.

Op zoek naar uitgebreid en persoonlijk interieuradvies of een compleet ontwerp op maat?

Onze adviseurs denken graag mee met uw wensen. Dit kan een interieuradvies zijn, maar ook het maken van een keukenontwerp, lichtplan, kleurplan of een compleet ontwerp op maat in 3D uitgewerkt.

Filters
Filters
Categorieën
  • There are no filter terms yet
Te bekijken in de winkel?
  • There are no filter terms yet

Ons assortiment

Artemide verlichting

Artemide verlichting
Lopende acties

over het merk

Artemide verlichting

Artemide is een designgerichte Italiaanse fabrikant die in 1960 is opgericht door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. Het bedrijf is gevestigd in Pregnana Milanese, een voorstad van Milaan en is gespecialiseerd in de productie van verlichtingsarmaturen die zijn ontworpen door ontwerpers en architecten. Het bedrijf is vooral bekend om de bureaulamp Tizio, ontworpen door Richard Sapper in 1972, en de bureaulamp Tolomeo, ontworpen door Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina in 1986. Artemide lampen zijn geschikt voor alle toepassingen en hebben in de loop der jaren vele prijzen gewonnen. Artemide heeft bijvoorbeeld een Red Dot Award gewonnen voor de Cadmo Lamp van Karim Rashid. Het uitgebreide assortiment omvat vloerlampen, tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen, bureaulampen en spots.
Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!