33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.

Op zoek naar uitgebreid en persoonlijk interieuradvies of een compleet ontwerp op maat?

Onze adviseurs denken graag mee met uw wensen. Dit kan een interieuradvies zijn, maar ook het maken van een keukenontwerp, lichtplan, kleurplan of een compleet ontwerp op maat in 3D uitgewerkt.

Filters
Filters
Te bekijken in de winkel?

Ons assortiment

Casalis

aanbieding
Showroommodel
Rani Honeycomb vloerkleed -/- 30% Casalis
 2.400,00 prijs per stuk
In diverse uitvoeringen mogelijk
Bonnet poef Casalis
prijs op aanvraag
Casalis
Lopende acties

Rani Honeycomb vloerkleed -/- 30%

lees meer

Bonnet poef

lees meer

over het merk

Casalis

Het verhaal van Casalis begon in 2000 in een kleine huiskamer en is opgericht door Francis. Nadat hij voor een massaproductiebedrijf had gewerkt, realiseerde hij zich dat er geen unieke tapijten op de markt waren. Hij richtte Casalis op om dit te bereiken en wendde zich tot onafhankelijke ontwerpers. Zij werkten samen met kleine bedrijven die gepassioneerd zijn door unieke ambachten om verantwoorde producten van uitstekende materialen te creëren. Vandaag de dag trekt Casalis textiel klanten van over de hele wereld. Casalis wil dat haar producten als “teamspelers” zijn in het interieur. Het hoofddoel is niet om op zichzelf op te vallen, maar om het totaalbeeld subtiel te optimaliseren. Om originele en innovatieve creaties te realiseren, werken zij samen met creatieve talenten die hen tijdens het hele ontwerpproces bijstaan. Het is een uitdaging om producten te creëren die raken aan wat Casalis beschouwt als “zachtheid” en “kwaliteit” om zo hun visie op een wereld van schoonheid te realiseren.
Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!