33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.

Op zoek naar uitgebreid en persoonlijk interieuradvies of een compleet ontwerp op maat?

Onze adviseurs denken graag mee met uw wensen. Dit kan een interieuradvies zijn, maar ook het maken van een keukenontwerp, lichtplan, kleurplan of een compleet ontwerp op maat in 3D uitgewerkt.

Filters
Filters
Te bekijken in de winkel?

Ons assortiment

CS rugs vloerkleden

aanbieding
Showroommodel
Tweet vloerkleed -/- 50% CS rugs
Oorspronkelijke prijs was: € 3.869,00.Huidige prijs is: € 1.935,00. prijs per stuk
In diverse uitvoeringen mogelijk
Tweet vloerkleed CS Rugs
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Caméléon vloerkleed CS Rugs
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Sauvage Dégradé vloerkleed CS Rugs
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Sauvage vloerkleed CS Rugs
prijs op aanvraag
CS rugs vloerkleden
Lopende acties

Tweet vloerkleed -/- 50%

lees meer

Tweet vloerkleed

lees meer

Caméléon vloerkleed

lees meer

Sauvage Dégradé vloerkleed

lees meer

Sauvage vloerkleed

lees meer

over het merk

CS rugs vloerkleden

CSrugs is uitgegroeid tot een innovatieve fabrikant van tapijten, gemaakt op maat dankzij zijn passie voor textiel, een creatief ontwikkelingsteam en hoge kwaliteits- en servicenormen. CSrugs werd in 1979 opgericht door Carel Dieudonné. Na zijn studie textieltechnologie aan de Maere in Enschede werkte hij als verver bij Tweka, in de textielfabriek De Ploeg en de non-woven firma Freudenberg in Weinheim, Duitsland. Een gedwongen verhuizing naar Duitsland gaf de doorslag om de zaak op te starten en CSrugs was geboren. In 1997 kwam Feico Dieudonné bij de divisie om de ingezette groei voort te zetten. Feico richt zich niet alleen op de ontwikkeling van een dealernetwerk, maar is ook de oprichter van de ontwikkelingsstudio. Met heel zijn hart ontwikkelt hij nieuwe producten en verkent hij de grenzen van de productiemogelijkheden. De productie wordt in Nederland (Asten) uitgevoerd door een vakkundig en gemotiveerd team. De fabriek is een ware samensmelting van hoogtechnologische apparatuur en vakmanschap. Dankzij moderne CADCAM-gestuurde robots zijn de mogelijkheden om vorm te geven eindeloos. De mogelijkheden omvatten vierkanten, rechthoeken, cirkels, ovalen en zelfs organische vormen. Oneindige mogelijkheden voor ieder interieur!
Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!