33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.

Op zoek naar uitgebreid en persoonlijk interieuradvies of een compleet ontwerp op maat?

Onze adviseurs denken graag mee met uw wensen. Dit kan een interieuradvies zijn, maar ook het maken van een keukenontwerp, lichtplan, kleurplan of een compleet ontwerp op maat in 3D uitgewerkt.

Filters
Filters
Te bekijken in de winkel?

Ons assortiment

Hay meubels

aanbieding
Showroommodel
About a stool AAS 38 high -/-30% HAY
Oorspronkelijke prijs was: € 345,00.Huidige prijs is: € 241,00. prijs per stuk
In diverse uitvoeringen mogelijk
Dapper fauteuil HAY
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Mags soft low armrest bank modulair HAY
prijs op aanvraag
Hay meubels
Lopende acties

About a stool AAS 38 high -/-30%

lees meer

Dapper fauteuil

lees meer

Mags soft low armrest bank modulair

lees meer

over het merk

Hay meubels

HAY heeft altijd geloofd dat goed design ieders recht is. Daarom hebben de medeoprichters en creatieve directeuren Mette en Rolf Hay zich er vanaf het allereerste begin op toegelegd om samen te werken met de beste ontwerpers van hun generatie van over de hele wereld om hoogwaardige producten te creëren die veel mensen zullen gebruiken. Deze basisfilosofie is vandaag de dag nog steeds hun drijfveer. Hay put inspiratie uit de realiteit van het hedendaagse leven, waar de traditionele verdeling in persoonlijke en professionele ruimte vloeiender is geworden en onze meubels, verlichting en accessoires kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid van situaties en voldoen aan een verscheidenheid van behoeften. Van tandenborstels tot papierdozen tot banken, HAY-producten bieden altijd een frisse kijk op de voorwerpen die deel uitmaken van ons dagelijks leven.
Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!