33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.

Op zoek naar uitgebreid en persoonlijk interieuradvies of een compleet ontwerp op maat?

Onze adviseurs denken graag mee met uw wensen. Dit kan een interieuradvies zijn, maar ook het maken van een keukenontwerp, lichtplan, kleurplan of een compleet ontwerp op maat in 3D uitgewerkt.

Filters
Filters
Te bekijken in de winkel?

Ons assortiment

Interlübke meubels

aanbieding
Showroommodel
Studimo boekenkast/ruimtedeler -/-30% Interlübke
Oorspronkelijke prijs was: € 4.936,00.Huidige prijs is: € 3.455,00. prijs per stuk
aanbieding
Showroommodel
Just Cube Bold kast -/- 30% Interlübke
Oorspronkelijke prijs was: € 8.944,00.Huidige prijs is: € 6.281,00. prijs per stuk
In diverse uitvoeringen mogelijk
Studimo boekenkast en wandkast interlübke
prijs op aanvraag
Interlübke meubels
Lopende acties

Studimo boekenkast/ruimtedeler -/-30%

lees meer

Just Cube Bold kast -/- 30%

lees meer

Studimo boekenkast en wandkast

lees meer

over het merk

Interlübke meubels

Voor Interlübke betekent vrijheid de mogelijkheid om maximale individualiteit en flexibiliteit te bieden bij de vormgeving van elk meubelstuk. Interlübke heeft een unieke manier om producten te creëren die aan alle behoeften van haar klanten voldoen. Zoals een kleermaker een pak maakt, zo worden Interlübke-meubelen gemaakt om in perfecte harmonie te zijn met het huis, de levensstijl, de ideeën en de smaak van de klant. Het Duitse meubelmerk Interlübke heeft een geschiedenis van meer dan 80 jaar en heeft zich in die tijd toegelegd op de productie van hoogwaardige Interlübke kasten, wandsystemen en dressoirs. Alle meubelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers zoals Team Form AG, Werner Aisslinger en Jehs + Laub. Interlübke producten kunnen naar uw eigen smaak worden gepersonaliseerd en kunnen uw interieur in een handomdraai opwaarderen. Interlübke meubelen worden al vele jaren op bestelling gemaakt in de eigen fabriek in Duitsland. Naast een uitgebreid kleuren collectie biedt Interlübke de mogelijkheid om haar meubelen te personaliseren met het Interlübke Individual programma.
Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!