33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.

Op zoek naar uitgebreid en persoonlijk interieuradvies of een compleet ontwerp op maat?

Onze adviseurs denken graag mee met uw wensen. Dit kan een interieuradvies zijn, maar ook het maken van een keukenontwerp, lichtplan, kleurplan of een compleet ontwerp op maat in 3D uitgewerkt.

Filters

Ons assortiment

Moooi meubels

aanbieding
Showroommodel
Coppélia Large hanglamp -/-30% Moooi lighting
 2.904,00 prijs per stuk
aanbieding
Showroommodel
Meshmatics Chandelier hanglamp -/-30% | VERKOCHT Moooi lighting
 2.692,00 prijs per stuk
aanbieding
Showroommodel
Hubble Bubble hanglamp -/-40% | VERKOCHT Moooi
 1.099,00 prijs per stuk
aanbieding
Showroommodel
Pet Light tafellamp -/- 30% Moooi
 502,60 prijs per stuk
Moooi meubels
Lopende acties

Coppélia Large hanglamp -/-30%

lees meer

Meshmatics Chandelier hanglamp -/-30% | VERKOCHT

lees meer

Hubble Bubble hanglamp -/-40% | VERKOCHT

lees meer

Pet Light tafellamp -/- 30%

lees meer

over het merk

Moooi meubels

Het Nederlandse designmerk Moooi werd in 2001 opgericht door Kasper Vissers en Marcel Wanders. Wanders wordt beschouwd als een van de toonaangevende ontwerpers van onze tijd. Hij is wereldwijd bekend om zijn opvallende meubels, interieurs en assertieve kunstobjecten. Deze unieke projecten, evenals die van andere jonge ontwerpers, zijn samengebracht onder het designlabel Moooi. Marcel Wanders heeft zijn eigen ontwerpstudio en werkt voor verschillende internationale meubelmerken. Wanders is ook juweelontwerper en zijn doorbraak kwam in 1986 toen hij de Knotted Chair ontwierp. Kort daarna verscheen de B.L.O. lamp. De lamp wordt gekenmerkt doordat de lamp aan en uit kan wordt geblazen. Marcel Wanders heeft gewerkt voor wereldberoemde merken als Moroso, Kartell, Flos, Cosme Decorte, Target, Puma, Baccarat, Marks & Spencer, Alessi en KLM. Sinds 2001 is Marcel Wanders medeoprichter en interieurontwerper van het label Moooi. Hoewel Wanders heeft samengewerkt met gevestigde ontwerpers als Jasper Morrison en Jurgen Bey, heeft hij zich vanaf het begin gericht op jong talent als Bertjan Pot, Maarten Baas, Kiki van Eijk, Jaime Hayon, Front, Nika Zupanc en Osko & Deichmann. Velen van hen brachten hun eerste projecten op de markt via Moooi. De Moooi collectie bestaat uit stoelen, banken, kasten, tafels, lampen, behang en accessoires met speelse karakters.
Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!