33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.

Op zoek naar uitgebreid en persoonlijk interieuradvies of een compleet ontwerp op maat?

Onze adviseurs denken graag mee met uw wensen. Dit kan een interieuradvies zijn, maar ook het maken van een keukenontwerp, lichtplan, kleurplan of een compleet ontwerp op maat in 3D uitgewerkt.

Filters
Filters
Categorieën
  • There are no filter terms yet
Te bekijken in de winkel?
  • There are no filter terms yet

Ons assortiment

Pastoe meubels

Pastoe meubels
Lopende acties

over het merk

Pastoe meubels

Pastoe staat aan de top van de Nederlandse interieurmerken; de studio bestaat al meer dan 100 jaar en heeft in die tijd een onuitwisbare stempel gedrukt op de Nederlandse interieurtraditie, die keer op keer wordt herkend en geaccepteerd. Pastoe betekent “Meubilair zonder poespas en gedoe”. De ambitie is om een tijdloos en individueel ontwerp te creëren met een eenvoudige vorm en een duidelijke functionaliteit. Door meubels als een systeem te ontwerpen, geeft het de gebruikers de ruimte om hun eigen persoonlijke toets aan te brengen door middel van compositie, kleur, accessoires en hun eigen pronkstukken. De bekendste Pastoe kast is de ”A’dammer”. Deze kast maakt sinds 1978 deel uit van de Pastoe collectie. De kast is ontworpen door Aldo van Nieuwelaar en is een van de meest iconische producten van Nederlands design. In de loop der jaren is het een echte designklassieker geworden. Het ontleent zijn naam aan de beroemde telefoonpaal, bekend als de Amsterdammertjes (Amsterdamse telefoonpaal). Dankzij de geribbelde roldeur is A’dammer gemakkelijk te gebruiken en neemt het weinig ruimte in. De binnenkant van de kast kan anders worden geverfd dan de buitenkant; er is keuze uit 30 kleuren, met twee verschillende kleuren voor de binnenkant en twee verschillende kleuren voor de buitenkant.
Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!