33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.

Op zoek naar uitgebreid en persoonlijk interieuradvies of een compleet ontwerp op maat?

Onze adviseurs denken graag mee met uw wensen. Dit kan een interieuradvies zijn, maar ook het maken van een keukenontwerp, lichtplan, kleurplan of een compleet ontwerp op maat in 3D uitgewerkt.

Filters

Ons assortiment

Sangiacomo meubels

In diverse uitvoeringen mogelijk
Lampo modulair kastensysteem Sangiacomo
prijs op aanvraag
Sangiacomo meubels
Lopende acties

Lampo modulair kastensysteem

lees meer

over het merk

Sangiacomo meubels

De Italiaanse meubelfabrikant Sangiacomo werd meer dan 50 jaar geleden, in 1968, opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Cecchini di Pasiano, Italië. Bij het ontwerp van de collectie werd uitgegaan van de beginselen van veelzijdigheid en kosteneffectiviteit. Zo is het bedrijf een specialist geworden in systeemmeubelen voor elke kamer van het huis. Naast kastsystemen produceert Sangiacomo ook bedden, keukens en kleinere meubelstukken zoals ladekasten en bijzettafeltjes. De stijl van de Sangiacomo collectie wordt gekenmerkt door een modern en neutraal design. Dit basisontwerp concept betekent dat bijna alles in de Sangiacomo collectie tijdloos is en past in elk interieur. Afhankelijk van de kleurstelling kunnen de meubels opgaan in bestaande interieurs of juist de ruimte accentueren en meer op de voorgrond plaatsen.
Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!