33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.

Op zoek naar uitgebreid en persoonlijk interieuradvies of een compleet ontwerp op maat?

Onze adviseurs denken graag mee met uw wensen. Dit kan een interieuradvies zijn, maar ook het maken van een keukenontwerp, lichtplan, kleurplan of een compleet ontwerp op maat in 3D uitgewerkt.

Filters
Filters
Te bekijken in de winkel?
  • There are no filter terms yet

Ons assortiment

Secto Design verlichting

aanbieding
Showroommodel
Hanglamp Octo 4240 -/- 25% | Verkocht Secto Design
Oorspronkelijke prijs was: € 1.000,00.Huidige prijs is: € 750,00. prijs per stuk
In diverse uitvoeringen mogelijk
Vecto 4250 hanglamp Secto design
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Octo 4240 hanglamp Secto design
prijs op aanvraag
Secto Design verlichting
Lopende acties

Hanglamp Octo 4240 -/- 25% | Verkocht

lees meer

Vecto 4250 hanglamp

lees meer

Octo 4240 hanglamp

lees meer

over het merk

Secto Design verlichting

Het Finse designmerk Secto Design werd in 1995 opgericht door Tuula Jusélius in samenwerking met architect en ontwerper Seppo Koho. Het duo richtte zich aanvankelijk op de ontwikkeling van houten designmeubelen, maar consumenten begonnen al snel te vragen om passende verlichting die naadloos aansloot bij deze Scandinavische stijl van houten meubelen. In antwoord op de vraag van klanten lanceerde Secto Design zijn eerste houten lamp, de hanglamp 4200. Vandaag de dag legt Secto Design zich volledig toe op de ontwikkeling en productie van houten designlampen van hoge kwaliteit. Een van de meest iconische ontwerpen uit de Secto Design-collectie is de Octo hanglamp. De Octo pendelarmatuur is ontworpen door Seppo Koho en is volledig met de hand vervaardigd uit Fins berkenhout van hoge kwaliteit. De talrijke houten lamellen waaruit de armatuur is opgebouwd, verspreiden het licht op aangename wijze in de hele ruimte. Een andere klassieker uit de Secto Design collectie is de 4210 vloerlamp. Qua design en lijnenspel lijkt deze vloerlamp sterk op de Octo hanglamp. Secto Design-lampen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleurafwerkingen, zodat ze perfect in uw interieur passen.
Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!