33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.

Op zoek naar uitgebreid en persoonlijk interieuradvies of een compleet ontwerp op maat?

Onze adviseurs denken graag mee met uw wensen. Dit kan een interieuradvies zijn, maar ook het maken van een keukenontwerp, lichtplan, kleurplan of een compleet ontwerp op maat in 3D uitgewerkt.

Filters
Filters
Categorieën
  • There are no filter terms yet
Te bekijken in de winkel?
  • There are no filter terms yet

Ons assortiment

Verosol raambekleding

Verosol raambekleding
Lopende acties

over het merk

Verosol raambekleding

Verosol is de nummer één specialist in de ontwikkeling en productie van functionele interieurstoffen en zonwering. Verosol is de uitvinder van gemetalliseerd textiel en geplooide jaloezieën. Het bedrijf innoveert voortdurend om de beste warmte- en zonbeheersing te bieden en zo duurzamere woon- en werkomgevingen te creëren. Het hoofdkantoor van Verosol is gevestigd in Eibergen, Nederland, met vestigingen in Nederland, Australië en Spanje, en een licentienetwerk zorgt voor wereldwijde distributie. Sinds de oprichting heeft het bedrijf de erfenis van Cornelis gevolgd en streeft het ernaar een duurzame omgeving te creëren waarin mensen comfortabel kunnen wonen en werken. Naarmate de mode, het architectonisch ontwerp en de bouwtechnologie evolueerden, evolueerde ook Verosol mee. Vandaag biedt Verosol een nieuwe generatie metalen doek- en rolluiksystemen met een internationale reputatie op het vlak van kwaliteit, zonne-efficiëntie, flexibiliteit en prestaties. In 1963 voer Cornelis Verolm, een bekende Nederlandse scheepsbouwer en oprichter van Verosol, de haven van New York binnen. De meeste wolkenkrabbers hebben glazen muren. Hij vroeg zich af of het moeilijk zou zijn om het binnenklimaat beheersbaarder te maken. Cornelis was gefascineerd door het probleem en experimenteerde onvermoeibaar met verschillende ideeën en concepten: in 1965 richtte hij het vacuümmetallisatiebedrijf Verolme op en ontwikkelde een proces (ook vandaag nog uniek) om ultradunne lagen aluminium op textiel te deponeren. Kornelis’ concept: een gemetalliseerd textiel kan met de metaalzijde naar buiten worden geïnstalleerd om warmte en licht doeltreffend te reguleren. Warmte- en lichtregeling bespaart niet alleen energiekosten, maar creëert ook een comfortabele omgeving in de kamer.
Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!