33 Google reviews
4.7/5
Search
Close this search box.
Filters
Categorie

Ons assortiment

Vloeren

Bij O’42 Interieur verkopen wij niet alleen design meubels maar ook prachtige vloeren. Kies uit verschillende soorten vloerbedekking. Van vinyl tot tapijt en nog veel meer! Bekijk ons volledige assortiment vloeren hieronder.
In diverse uitvoeringen mogelijk
Hongaarse Punt PVC vloer Dryback Therdex
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Lange Plank PVC vloer dryback Therdex
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Lange Plank PVC vloer rigid click Therdex
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Visgraat PVC vloer Dryback Therdex
prijs op aanvraag
In diverse uitvoeringen mogelijk
Visgraat PVC vloer Rigid Click Therdex
prijs op aanvraag

helaas

Deze productcategorie is leeg

De verschillende soorten vloeren

Het assortiment van O’42 Interieur bestaat uit verschillende soorten vloeren. In ons assortiment vindt u de volgende soorten vloerbedekking: 

  • Marmoleum
  • Linoleum
  • Pvc
  • Tapijt
  • Trapbekleding
  • Vinyl

Marmoleum en linoleum bestaan voor het grootste deel uit lijnzaadolie en zijn duurzame opties. Pvc is eveneens zeer duurzaam en is gemakkelijk te leggen. Vinyl lijkt erg op Pvc en heeft over het algemeen een iets lagere aanschafprijs per vierkante meter. Al deze opties zijn ook erg hygiënisch omdat het gemakkelijk is schoon te maken en geen stof of vuil vasthouden. 

Tot slot bieden wij tapijt in verschillende soorten en kleuren. Veel mensen vinden dit prettig in de slaapkamer of woonkamer omdat het zacht aanvoelt onder uw voeten en een warme uitstraling heeft. Mocht u meer informatie willen ontvangen over de verschillende soorten vloeren, dan staan onze adviseurs voor u klaar. 

Het effect van de juiste vloerbedekking 

De keuze voor een vloerbedekking heeft invloed op de rest van uw interieur. Een vloer bedekt over het algemeen de volledige oppervlakte van één of meerdere ruimtes in een woning. De verschillende soorten materialen, kleuren en patronen hebben stuk voor stuk een andere invloed op een ruimte. Kiest u voor een warme kleur met een natuurlijke uitstraling of gaat u liever voor een lichtere variant die misschien zelfs een industriële look heeft?   

Verder speelt de hoeveelheid daglicht in een ruimte ook een grote rol. We raden onze klanten daarom vaak aan om een staaltje/sample mee te nemen naar huis om te kijken hoe de materialen er in dat licht uitzien. Over het algemeen kiezen mensen voor een neutrale vloerbedekking zodat dit makkelijk te combineren valt met de verschillende materialen en kleuren in het bestaande interieur. 

Een nieuwe vloer kopen? Bekijk onze vloeren in Groningen

Wilt u graag een nieuwe vloer kopen? En bent u op zoek naar een winkel waar u kunt kijken naar vloeren in Groningen? In de winkel van O’42 Interieur kunt u verschillende soorten vloerbedekking komen bekijken. Daarnaast staan onze adviseurs en interieurstylisten klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Neem eventueel wat foto’s mee van uw interieur, zo kan ons team een goede inschatting maken van de meest geschikte oplossing voor uw woning. 

Heeft u vragen over het kopen van een nieuwe vloer? Neem gerust contact met ons op of kom onze vloeren bekijken in Groningen! 

Ontvang als eerste exclusieve aanbiedingen en informatie over sale items!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste sale producten en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!